Cody Brock Cody Brock Home Cody Brock Home

Gaming Company Renovation

March 3, 2017

To complete this extensive interior renovation while maintaining the studio culture needed to promote and support world-class game developers, Cody|Brock removed a section of the ceiling/floor between the sixth and seventh levels, installed ibeams, and modified MEPs to create an open ceiling on the seventh floor. The resulting new, atrium-style café includes a 13-foot-tall, custom-crafted DunRite playground spiral slide and matching steel spiral staircase for a unique, playful access to and from the upper level. The café features banquette seating and linear pendant lighting, as well as new millwork and flooring with colorful walls accented in custom, powder-coated sky blue. An expansive solid glass window opens a view to the server room and a spacious new IT office.

 

 

HOME | PROJECTS | ABOUT US | CLIENT LIST | NEWS | CONTACT US | EMPLOYMENT | SUBCONTRACTORS

© 2015 Cody|Brock, Inc. All rights reserved. Photos courtesy of Ian Coleman, Bruce DaMonte, Kirby Kish and others.