Cody Brock Cody Brock Home Cody Brock Home

Interior Renovation for GEIRI –
Global Energy Interconnection Research Institute

April 28, 2017

To complete this 30,000-square-foot tenant improvement, Cody|Brock transformed existing R & D spaces into offices, meeting rooms, multi-function rooms, an energy lab, a computer room, and two employee lounge areas. An acoustic tile ceiling open to the deck with contrasting exposed duct work creates a unique bullpen work space. Additional improvements include the build-out of a community gym with men’s and women’s locker rooms. Cody|Brock also removed an exterior roll-up door to create a new corporate entrance.

 

 

HOME | PROJECTS | ABOUT US | CLIENT LIST | NEWS | CONTACT US | EMPLOYMENT | SUBCONTRACTORS

© 2015 Cody|Brock, Inc. All rights reserved. Photos courtesy of Ian Coleman, Bruce DaMonte, Kirby Kish and others.